Loop hard tegen de bazen

Wie loopt de meeste kilometers? Welke baas laat het afweten? De snelle bazen nemen het graag tegen jou op. Doe mee aan ons Strava klassement en kom in het vizier van de bazen! Durf jij de uitdaging aan?

Roel Wijmenga

Soms vragen wij ons weleens af of Roel Wijmenga niet met hardloopschoenen is geboren. De selfmade hardloper maakt wekelijks de nodige kilometers. En u denkt dat die vele kilometers niks opleveren? Onzin! Hij loopt gewoon onder de 2 uur en 20 minuten op de marathon. Ga jij deze week meer kilometers maken dan Roel?

Jasper Boot

Ja… Jasper? Waar moeten we beginnen? Hij doet altijd alsof hij niet traint, maar ondertussen… Het lijkt wel zo’n ventje op de middelbare school die altijd tienen haalde en zei: “ik leer niet.” Klinkklare onzin, ook Jasper zet gewoon zijn wekker om te rennen! Ga jij deze week meer kilometers maken dan Jasper?

Tim Bolink

Onbegrijpelijk eigenlijk dat Tim Bolink een paar maanden geleden een lease-contract afsloot om een auto te nemen. Wij dachten altijd dat de fiscalist alles met de benenwagen deed. Valt voor zo’n klimaatdrammer wederom vies tegen! Loop jij deze week meer kilometers dan Tim?

"Die gasten moeten niet zoveel uur per week besteden aan hardlopen. Ze kunnen beter hun tijd aan betere dingen besteden."
Jan
Luisteraar
Deel dit artikel