Even voorstellen

Hè daar! Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn drie hardloopvrienden met één missie; een snelle tijd neerzetten op de marathon. Vorig jaar werd Roel Wijmenga al verrassend derde op het NK marathon in Amsterdam in een waanzinnige tijd van 2:19,55. U leest het goed hoor. Die tijd is krankjorum hard! In de toekomst hopen Jasper Boot en Tim Bolink ook dat soort tijden te lopen, maar allebei zijn ze op dit moment nog niet goed genoeg. Hierbij even onze voorstelronde.

Roel Wijmenga
Hij is misschien wel dé sympathiekste hardloper van Zuid-Limburg. In het dagelijks leven geriatriefysiotherapeut, maar hij is ook niet vies om veel kilometers met de benenwagen af te leggen. De selfmade hardloper is geboren en getogen in Elsloo, maar is tegenwoordig met zijn geliefde samenwonend in het prachtige Maastricht.

Jasper Boot
Jasper werkt 40 uur per week voor IGM. Dit is de overkoepelende organisatie van Baderie, Bad in Beeld en InstalCenter. Voorheen heeft hij Hardloopnetwerk.nl opgezet, maar dat heeft hij in 2019 overgedragen. In zijn vrije tijd loopt hij ook graag hard, maar ’s avonds bouwt hij vaak aan stelletjebazen.nl. Hij wil graag millennials een podium geven, omdat zij de toekomst hebben. Ondernemers hebben hem altijd al geïnspireerd. Niet voor niets leest hij al sinds zijn 13e regelmatig de Quote.

Tim Bolink
Misschien wel de meest linkse rakker van ons gezelschap. Hij is altijd met het milieu bezig. Eet weinig vlees, pakt liever de trein dan de auto en Twittert er graag op los om zijn standpunten over het milieu duidelijk te maken. In het dagelijks leven werkt hij als fiscalist. Hij is geboren met ontzettend veel hardlooptalent, maar weet nog niet het maximale uit zijn talent te halen. Al hebben wij daar wel alle vertrouwen in.

Maar waarom zijn wij de podcast en deze site begonnen? Heel simpel! Wij vinden dat milllennials een podium verdienen. In Nederland zijn 3,2 miljoen millennials. Onze generatie schijnt best ambitieus te zijn, maar krijgt niet altijd het juiste podium. Wij willen andere millennials inspireren om te ondernemen, want wat is mooier dan een eigen onderneming?

Ons streven is om wekelijks een podcast te maken, maar dat zal niet altijd lukken. Heb jij onze laatste podcast nog niet beluisterd? Luister dan hieronder naar onze laatste podcast.

Deel dit artikel
About the Author
Jasper is in het dagelijks leven 40 uur per week werkzaam voor IGM. In zijn schaarse vrije tijd loopt hij graag hard, leest hij ondernemersboeken en onderneemt hij. Elke vrijdag luistert de millennial naar de podcast van Jaap & Sander.