Onze site is vernieuwd

Het is de trouwe bezoeker van onze website vast opgevallen: wij hebben een nieuwe site! De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een businessplan. In een notendop nemen wij onze plannen met jou door.

Nieuwe lay-out

Het is onze trouwe luisteraar vast opgevallen, maar na het interview met Michael Beuwer hebben wij geen podcast meer opgenomen. Hoe kwam dit? Stelletjebazen.nl moest geprofessionaliseerd worden. Dit stond hoog op onze prioriteitenlijst. Aangezien wij allemaal fulltime werken, konden wij alleen in de avonduren en weekenden sleutelen aan een nieuwe website.

Wat is er allemaal nieuw?

Wat is er niet nieuw? Nee, grapje! Wij hebben allemaal nieuwe features op onze website. Denk hierbij aan het visueel hardlopen tegen ons, actuele reviews en je kan baas van de show worden.

 

Wat zijn onze plannen?

Een goed bedrijfsplan begint bij een goed onderzoek. Onze bazen hebben de afgelopen maanden boeken gelezen en andere podcasts beluisterd om inspiratie op te doen. Jasper is in de tussentijd fan geworden van de podcast Jong Beleggen van Pim Verlaan en Marlou Brand.

Recentelijk is Jasper ook begonnen met beleggen. Op korte termijn zal Jasper’s portefeuille op onze site zichtbaar worden en zal hij wekelijks zijn keuzes toelichten. Hij zal ook regelmatig tips geven om meer geld maandelijks opzij te kunnen zetten. Let wel op: dit is 100% expertise vrij.

In onze podcast zullen wij twee rubrieken standaard terug laten komen: de ondernemer van de maand & het aandeeltje van de maand.

Maar.... blijven jullie wel lopen?

Ja, natuurlijk blijven wij rennen. En ook blijven wij natuurlijk werken naast stelletjebazen.nl. Hardlopen brengt ons op nieuwe ideeën en als het kabinet het weer toelaat, dan zijn wij de eerste die een marathon lopen. Dat beloven wij onze luisteraars!

Waar kun je onze podcast vinden?

Waar niet? Wij zijn te vinden via Spotify, Google Podcasts en op onze site kun je ook alle afleveringen beluisteren. Heerlijk luistervoer onder het thuiswerken, een wandeling of tijdens het hardlopen.

Deel dit artikel
About the Author
Jasper is in het dagelijks leven 40 uur per week werkzaam voor IGM. In zijn schaarse vrije tijd loopt hij graag hard, leest hij ondernemersboeken en onderneemt hij. Elke vrijdag luistert de millennial naar de podcast van Jaap & Sander.