Veelgestelde vragen

Wij krijgen dagelijks veel vragen over stelletjebazen.nl. In onze veelgestelde vragen geven wij graag antwoord op al jullie vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Geen paniek! Wij zijn gewoon 24/7 bereikbaar, al zullen wij niet direct reageren.

Wie zijn jullie?

Wij zijn bazen. Loonslaven doordeweeks, maar in het weekend vinden wij het leuk om coole ondernemers te interviewen.

Waarom zijn jullie stelletjebazen.nl begonnen?

Nederland is sinds maart in een crisis beland het Coronavirus. Hierdoor kregen bedrijven en mensen het lastig. Wij willen juist de kracht van bedrijven en mensen laten zien en vooral inspiratie bieden.

Wat is jullie verdienmodel?

Die hebben wij niet en dat willen wij voorlopig zo houden. Wij zijn er simpelweg voor de burgers en niet om geld te verdienen. Dat doen wij doordeweeks wel.

Hoe komen jullie aan de foto’s?

Heel simpel. Wij vragen aan de geïnterviewde(n) of wij een rechtenvrije foto mogen gebruiken van ze of desnoods toestemming aan de desbetreffende fotograaf. Wij halen niet zomaar foto’s van internet. Alleen van websites die foto’s rechtenvrij aanbieden, daar willen wij nog weleens gebruik van maken.

Uit hoeveel mannen en vrouwen bestaat jullie team?

Uit drie personen. Tim Bolink, Roel Wijmenga en Jasper Boot.

Mijn vraag staat er niet tussen…

Geen paniek hoor! Mail ons gewoon naar redactie@stelletjebazen.nl en wij beloven je zo spoedig mogelijk antwoord te geven.

Moet ik nog iets belangrijks weten?

Ons advies is expertise-vrij en De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies.
Deel dit artikel